CT-5597
by Mando in
ПЕРСОНАЖИ

КС-5597 или Джесси (англ. CT-5597) — человек, мужчина, солдат-клон, состоял в 501-ом легионе Великой армии Республики. Примерно в 21 ДБЯ Джесси принимал участие в охоте на сепаратистского генерала Гривуса на планете Салукемай. Джесси был в подчинении капитана Рекса.

Во время поисковой операции дроиды-коммандос ранили Рекса, Джесси, Кикс и Хардкейс спасали раненого капитана на ближайшей ферме, чтобы оказать первую помощь.  Продолжая свою службу в 501-ом Легионе Джесси воевал при Умбаре, где продолжил службу под командованием капитана Рекса генералом-джедаем Энакином Скайуокером.

 

УКР

КС-5597 або Джессі (англ. CT-5597) — людина, чоловік, солдат-клон, що служив у 501-ом легіоні Великої армії Республіки. Приблизно в 21 ДБЯ Джессі брав участь в затриманні сепаратистського генерала Грівуса на планеті Салукемай. Джессі під командуванням капітана Рекса, разом з солдатами Хардкейсом і Кікс, був відправлений на пошуки рятувальних капсул, які були викинуті за борт літака, що розбився корабля Грівуса.

Під час пошуків два андроїда-коммандос поранили Рекса, Джессі, Кикс і Хардкейс віднесли пораненого капітана на найближчу ферму, щоб підлікувати. Після Джессі привів останніх двох клонів до генерала-джедаю Обі-Вану Кенобі. Продовжуючи свою службу у 501-ом Легіоні Джессі брав участь в битві при Умбар, де він бився разом з капітаном Рексом генералом-джедаєм Енакіном Скайуокером.

 

 

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts