by Mando in
ИГРЫ по STAR WARS

Воплотите свои мечты по «Звёздным Войнам™», сражаясь за превосходство во всей галактике вместе с любимыми героями Темной и Светлой сторон в исторических местах. Соберите могучие отряды из персонажей всех каноничных эпох, в том числе из новых персонажей фильмов «Хан Соло™. Звёздные Войны™: Истории», «Звёздные Войны™: Последние джедаи™» и «Изгой-один™. Звёздные Войны™: Истории». Бейтесь в пошаговых RPG-битвах, унижайте гигантских боссов, управляйте легендарными космическими кораблями, такими как,  «Сокол Тысячелетия», комбинируйте различные отряды!

СОЗДАЙТЕ НЕПОБЕДИМЫЙ ОТРЯД
Лидер повстанцев? Приверженец Империи? Сделайте Ваш выбор! Комбинируйте различные отряды Светлой и Темной сторон из героев и персонажей вселенной «Звёздных Войн™».

ПОКОРИТЕ ГАЛАКТИКУ
Убивайте врагов и станьте чемпионом на голостолах в далекой-далекой кантине. Качайте персонажи и их уникальные способности. Создайте непобедимый отряд из 5 бойцов и пусть другие игроки попробуют осилить вас.

ВКЛЮЧИТЕ В СВОЙ ОТРЯД МОГУЧИХ ЧЕМПИОНОВ
Коллекционируйте и прокачивайте легендарных персонажей, таких как Рэй ,Верховный лидер Кайло Рэн, Мастер Люк и Палпатин.

УЧАСТВУЙТЕ В ЭПИЧЕСКИХ БИТВАХ КОРАБЛЕЙ
Соберите боевой флот из знаменитых кораблей, как, например, «Сокол Тысячелетия» и огромные флагманы («Злорадство» генерала Гривуса).

СТАНЬТЕ ЧЕМПИОНАМИ СРЕДИ ГИЛЬДИЙ
Обьединяйтесь в гильдии и сражайтесь с сильными боссами, такими как ранкор, AAT и Триумвират ситхов! Сражайтесь вместе с гильдией в территориальных битвах.

Скачать игру

App Store

Google Play

 

УКР

Здійсніть свої мрії по «Зоряним Війнам ™», борючись за панування над галактикою разом з улюбленими героями Темної і Світлої сторін в пам’ятних місцях. Створіть команду своєї мрії з персонажів всіх епох, в тому числі з нових персонажів фільмів «Хан Соло ™. Зоряні Війни ™: Історії »,« Зоряні Війни ™: Останні джедаї ™ »і« Ізгой-один ™. Зоряні Війни ™: Історії ». Беріть участь в покрокових RPG-битвах, боріться з гігантськими босами, Пілотуйте легендарні космічні кораблі, як, наприклад, «Сокіл Тисячоліття», і виводите стратегію на новий рівень!

СТВОРІТЬ НЕПЕРЕМОЖНИЙ ЗАГІН
Лідери повстанців? Прихильники Імперії? Вибір за вами! Створюйте елітні загони Світлої і Темної сторін з героїв і персонажів всесвіту «Зоряних Воєн ™». Розробляйте стратегію і приймайте рішення в цій епічної RPG. Підбирайте товаришів по команді так, щоб вони вигідно доповнювали один одного, а ваші загони ставали непереможними!

підкорити галактику
Перемагайте супротивників і станьте чемпіоном галактичних голоігр в далекій-далекій буфеті. Розвивайте бойові здатності персонажів, щоб отримати доступ до більш потужних атак і найкращим призів. Виставте свій загін проти загонів інших гравців в режимах «Битви Кантіно», «PvP-арена для загонів» і «Загонові змагання» і завоюйте галактику.

УВІМКНІТЬ У СВІЙ ЗАГІН могутній ЧЕМПІОНІВ
Грамотно вишиковуйте тактику гри і не забувайте про потужне спорядження, що дозволяє збільшити шкоди, що завдається героями. Відкривайте цікаві здібності, такі як «визначена удар» Люка Скайуокера, «Знищення Силою» Дарта Вейдера і «Обманний удар» молодого Хана Соло, щоб створити непереможний загін.

УЧАСТЬ У епічній битві КОРАБЛІВ
Зберіть бойової флот із знаменитих кораблів, як, наприклад, «Сокіл Тисячоліття» і величезні флагмани ( «Дом-один» адмірала Акбара). Відчуйте рев двигунів в стрімких битвах в космосі, покличте на допомогу підкріплення і поміняйте хід будь-якої битви за допомогою правильної стратегії. Пройдіть захоплюючі випробування і перевірте себе на арені флоту. Збирайте унікальні матеріали для поліпшення персонажів, доступні тільки в битвах кораблів. На кожному судні є власний екіпаж, що дає особливі можливості того чи іншого корабля. Наберіть могутніх пілотів і забагатієте найсильнішу армаду!

СТАНЬТЕ ЧЕМПІОНАМИ СЕРЕД гільдії
Створивши власну гільдію, ходите з друзями в рейди і боріться з сильними босами, такими як Ранкор, AAT і Тріумвірат ситхів! Боріться разом з гільдією в територіальних битвах. Використовуйте весь арсенал персонажів і кораблів всіх членів гільдії, щоб перемогти на мінливих полях бою. Доведіть свою перевагу перед іншими гільдіями і займіть перше місце в глобальному списку лідерів воєн за території.

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts