Even Piell
by Mando in
ПЕРСОНАЖИ

Эвен Пиелл (англ. Even Piell) — мужчина-ланник, мастер-джедай.Состоял в Высшем Совете джедаев в 32 ДБЯ во времена вторжения на Набу и в дальнейшем воевал с Республикой и Конфедерацией независимых систем, более известном как Войны клонов. В 20 ДБЯ Пиелл был взят в плен сепаратистами и отправлен в тюрьму под названием Цитадель. Джедаи пытались спасти мастера, однако джедай погиб в ходе побега из тюрьмы.

На момент блокады Набу Пиелл был одним из самых давних членов Совета. Когда мастер-джедай Квай-Гон Джинн вернулся на Корусант с информацией о возможном возвращении ситхов, Пиелл в числе прочих членов совета выслушал его. Также он наблюдал за юным Энакином Скайуокером, которого Квай-Гон представил совету в качестве своего потенциального ученика. После гибели Джинна от рук Дарта Мола на Набу, Пиелл и остальные джедаи отправились на похоронную церемонию, и вскоре позволили Оби-Вану Кеноби, ученику Квай-Гона, тренировать Энакина вместо своего учителя.

УКР

Евен Піелл (англ. Even Piell) — чоловік-ланнік, майстер-джедай в останні роки існування Галактичної Республіки. Був членом Вищої Ради джедаїв в 32 ДБЯ за часів вторгнення на Набу і надалі брав участь у військовому конфлікті між Республікою і Конфедерацією незалежних систем, більш відомому як Війни клонів. У 20 ДБЯ Піелл був захоплений силами сепаратистів і відправлений до в’язниці під назвою Цитадель. Республіка санкціонувала операцію по його порятунку, однак джедай загинув в ході втечі з в’язниці.

Евен Піелл народився задовго до Воєн клонів на Ланніке, планеті з багатою і довгою історією воєн. Зрештою, він став майстром-джедаєм і отримав місце у Вищій раді джедаев.В невідомий момент часу Піелл воював з терористами, недооцінили джедая через його низького зросту. Він був сильніший від них, хоч і втратив око під час битви.

На момент блокади Набу Піелл був одним з найдавніших членів Ради. Коли майстер-джедай Квай-Гон Джинн повернувся на Корусант з інформацією про можливе повернення ситхів, Піелл в числі інших членів ради вислухав його. Також він спостерігав за юним Енакіном Скайуокером, якого Квай-Гон представив раді в якості свого потенційного учня. Після загибелі Джина від рук Дарта Мола на Набу, Піелл і інші джедаї вирушили на похоронну церемонію, і незабаром дозволили Обі-Вану Кенобі, учневі Квай-Гона, тренувати Енакіна замість свого вчителя.

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts