by Mando in
ТЕХНИКА

УМБАРАНСКИЙ ЗВЕЗДНЫЙ ИСТРЕБИТЕЛЬ. Умбаранские звёздные истребители сильно отличались от звёздных истребителей того времени. Они не имели настоящей кабины, а только кресло пилота, окруженное энергетическим щитом. Это кресло могло отделяться от главного фюзеляжа, когда судно не использовалось. Судно управлялось через голографический интерфейс, который окружал руки пилота, и пилот использовал жесты руками для управления судном, что создавало большие сложности с управлением судном у пилотов, незнакомых с такими средствами управления.

Любимый корабль клона-штурмовика Файвза или как его еще называли Пятерня.

Крыло было гибким и могло менять поперечную конфигурацию по мере управления машиной в полёте.

УКР

УМБАРАНСЬКИЙ Зоряний ВИНИЩУВАЧ. Умбаранскі зоряні винищувачі сильно відрізнялися від зоряних винищувачів того часу. Вони не мали справжньої кабіни, а тільки крісло пілота, оточене енергетичним щитом. Це крісло могло відокремлюватися від головного фюзеляжу, коли судно не використовувалося. Судно управлялося через голографічний інтерфейс, який оточував руки пілота, і пілот використовував жести руками для управління судном, що створювало великі труднощі з управлінням судном у пілотів, незнайомих з такими засобами управління.

Саме судно нагадувало за формою прикраса з двома великими крилами у формі трикутної петлі, які охоплювали кабіну. Зверху судна, вище крісла управління, розташовувалися два стабілізатора. Двигуни судна були розташовані у вертикальній конфігурації з трьома вихлопними соплами.

Крило було гнучким і могло змінювати поперечну конфігурацію в міру управління машиною в польоті.

 

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts