Leia Organa
by Mando in
ПЕРСОНАЖИ

Лея Органа-Соло (англ. Leia Organa Solo) (имя при рождении — Лея Амидала Скайуокер) была дочкой рыцаря-джедая Энакина Скайуокера и сенатора Падме Амидалы Наберри, а также сестрой-близнецом Люка Скайуокера. После того как она тайно родилась её удочерили и взялись за воспитание Бэйл Органа и королева Бреха, сделав её принцессой Альдераана. Получив наилучшее образование сенатора, Органа была широко известна, как смелый и неподкупный лидер во время Галактической гражданской войны и других последующих  конфликтах, стала одной из известнейших героев Галактики.

Она стала самым молодым сенатором в Галактическом Сенате, она скрыто помогала повстанцам и приняла решение передать Альянсу схемы «Звезды Смерти».

Через некоторое время ее избрали главой Новой Республики и занимала этот пост 2 срока. Несмотря на то, что она выросла в богатом окружении мирной планеты, главной идеей которой была демилитаризация, исключавшая любое боевое оружие из своей культуры, в эти трудные годы восхитительный оратор и политик получила военные навыки самообороны, как с помощью стрелкового оружия, так и в рукопашном бою. Она использовала эти умения во многих войнах и других конфликтах, которые сотрясали Галактику в то время. Лея, следуя семейной традиции, стала рыцарем Нового Ордена джедаев, отчасти тренируясь под руководством своего брата близнеца Люка, а позднее Сабы Себатайн, которая объявила её полноправным рыцарем в конце Роевой войны.

 

УКР.

Лея Органа-Соло (англ. Leia Organa Solo) (ім’я при народженні — Лея Амідала Скайуокер) була дочкою лицаря-джедая Енакіна Скайуокера і сенатора Падме Амідали Наберрі, а також сестрою-близнюком Люка Скайуокера. Після народження її удочерили Бейл Органа та королева Бреха, зробивши її принцесою Альдераану. Отримавши прекрасну освіту сенатора, Органа була відома, як непохитний лідер під час Галактичної громадянської війни та інших подальших галактичних конфліктів, ставши одним з найбільших героїв Галактики. Пізніше вона вийшла заміж за Хана Соло і стала матір’ю трьох дітей: Джейн, Джейсі і Енакіна. Незадовго до початку Ройовий війни, Лея, сама того не знаючи, стала бабусею дочки Джейсі — Аллани.

Наймолодший сенатор в Галактичному Сенаті, вона таємно підтримувала повстанців і вирішила передати Альянсу плани «Зірки Смерті». Незважаючи на несподіваний полон, катування і приниження, які Лея зазнала від Дарта Вейдера, вона не змінила своїм ідеалам свободи і рівності для всіх жителів галактики і стала однією з найважливіших фігур Альянсу повстанців під час Галактичної громадянської війни.

Роки по тому вона була обрана головою Нової Республіки та займала цей пост 2 терміни. Незважаючи на те, що вона виросла в привілейованому оточенні мирної планети, головною ідеєю якої була демілітаризація, виключала зброю зі своєї культури, в ці важкі роки блискучий дипломат отримала військові навички самозахисту, як за допомогою бластера, так і в рукопашній. Вона використовувала ці знання в багатьох війнах і інших конфліктах, які стрясали Галактику за той час, що тривала її життя. Так як в ній потужно виявлялася Сила, Лея, слідуючи сімейної традиції, стала лицарем Нового Ордена джедаїв, почасти тренуючись під керівництвом свого брата Люка, а пізніше Саби Себатайн, яка оголосила її повноправним лицарем в кінці Ройовий війни. Ці тренування принесли користь, коли Галактика стала розколюватися під час війни між Конфедерацією і Галактичним Альянсом, хоча це похитнуло її відданість.

 

 

 

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts