by Mando in
ТЕХНИКА

Песчаный краулер (иногда просто краулер) (англ. Sandcrawler) — гусеничное транспортное средство коричневого цвета, принадлежавшее джавам. Этот гигантский вид транспорта напоминал по внешнему виду танк. Джавы использовали свои краулеры для перевозки дроидов, которых они продавали на Татуине.

Каждый краулер являлся домом для целого клана, численность которого могла достигать нескольких сотен членов. Поскольку конструкция краулеров была крайне древняя (первые машины этого класса появились на планете еще в период Ситхской войны). В связи с этим обстоятельством, краулеры поддерживались в рабочем состоянии многочисленными самодельными устройствами, заменявшими оригинальные, уже вышедшие из строя системы. Внутри были захламлены различным мусором, деталями, дроидами , оружием и различными раритетами.

 

УКР

Піщаний краулер (іноді просто краулер) (англ. Sandcrawler) — гусеничний транспортний засіб коричневого кольору, що належав Джавам. Цей гігантський вид транспорту нагадував за зовнішнім виглядом танк. Джави використовували свої краулери для перевезення дроїдів, яких вони продавали на Татуїн.

Піщані краулери, що працювали на пару, були продані на Татуїн, коли цей світ сформувався як гірничодобувна колонія. Коли ж виявилося, що рудники абсолютно нерентабельні і не приносять ніякого прибутку, краулери були кинуті на планеті, після чого Джави швидко прибрали їх до рук.

Кожен краулер був домом для цілого клану, чисельність якого могла досягати декількох сотень членів. Оскільки конструкція краулерів була вкрай давня (перші машини цього класу з’явилися на планеті ще в період Сітхской війни), знайти оригінальні запчастини не було майже ніякої можливості, хіба що розібрати машину іншого клану, яку вже не представлялося можливим відновити навіть самим Джава. У зв’язку з цією обставиною, краулери підтримувалися в робочому стані численними саморобними пристроями, що замінювали оригінальні, вже вийшли з ладу системи.

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts