by Mando in
ТЕХНИКА

Линейный корабль типа «Барышник» (англ. Lucrehulk-class Battleship), также известный как Корабль управления дроидами типа «Барышник» (англ. Lucrehulk-class Droid Control Ship) или боевой корабль Торговой федерации (англ. Trade Federation battleship) — модифицированный грузовой корабль LH-3210 типа «Барышник», использовавшийся Торговой федерацией и Конфедерацией независимых систем.

Такие корабли были центром управления армией дроидов. Корабли данной серии обладал сверх крепкой броней. Центрльная сфера являла собой мощнейший процессор занимавшийся управлением дроидов.  Корабль был вместительным и на нем могло разместиться до 1500 летающих дроидов-стервятников.

УКР

Лінійний корабель типу «Баришник» (англ. Lucrehulk-class Battleship), також відомий як Корабель управління дроїдамі типу «Баришник» (англ. Lucrehulk-class Droid Control Ship) або бойовий корабель Торгової федерації (англ. Trade Federation battleship) — модифікований вантажний корабель LH-3210 типу «Баришник», який використовували Торгової федерацією і Конфедерацією незалежних систем.

Такі кораблі використовувалися для управління армією дроїд. Поверхня машини захищали шари броні різної товщини. У центральній сфері знаходився комп’ютер, який керував дроїдамі, місток, де засідало командування, а також реактор. Для зв’язку з бойовими машинами використовувалося величезна кількість пристроїв зв’язку. Великі ангари могли вмістити до півтори тисячі дроїд-стерв’ятників. У корабля також були і мінуси — лазери на корпусі не могли обстрілювати весь периметр судна.

 

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts