by Mando in
ТЕХНИКА

ЗЛОРАДСТВО, КРЕЙСЕР ГЕНЕРАЛА ГРИВУСА. К данному типу принадлежал секретный корабль ГГ. Сверх мощное орудие данного флагмана могло уничтожать целые флотилии. Получив попадание из импульсной ионной пушки, республиканские звёздные разрушители типа «Венатор» оказались беззащитными перед огнём множества турболазерных пушек.

Проведя ещё несколько атак по республиканским конвоям, Гривус, следуя указаниям графа Дуку, направился к республиканской медицинской станции в туманности Калиида, где «Зловещий» был тяжело повреждён эскадрильей Y-крылых бомбардировщиков под командованием Скайуокера. По коварному плану Дарта Сидиуса , Падмэ попала в плен на корабль Генерала Гривуса, чтоб у него появилось необходимое время на ремонт корабля.

 

УКР

Зловісний, КРЕЙСЕР Генерала Грівуса. До даного типу належав знаменитий флагманський корабель генерала Грівуса, «Зловісний», який якийсь час залишався загадкою для флоту Республіки. Корабель знищував цілі групи, не залишаючи вижили після своїх нападів. Незабаром після загибелі генерала Ареса Нуна і його сполуки в системі Фью на пошуки таємничого суперзброї були послані значні сили. Після того, як майстер Пло Кун виявив місцезнаходження суперзброї в системі Абрегадо, він зв’язався з Енакіном і АСОК, повідомивши їм про знахідку, але «Зловісний», активувавши системи глушіння зв’язку, знищив все три корабля, що входять в групу майстра Пло. Отримавши влучення з імпульсною іонної гармати, республіканські зоряні руйнівники типу «Венатор» виявилися беззахисними перед вогнем безлічі турболазерних гармат.

Пло Кун і кілька членів екіпажу зоряного руйнівника «Переможний» змогли врятуватися, використовуючи рятувальні капсули, але граф Дуку, який перебував на борту «Зловісного» наказав випустити «мисливця за капсулами», який почав знищувати уцілілих. У цей момент Енакін і Асока, порушивши наказ Ради, вирушили в систему Абрегадо, думаючи знайти живих. Поки Енакін і Асока обшукували поле уламків, що утворилася після битви, Пло Кун і клони боролися за своє життя, знищивши «мисливця». Незабаром Асока і Р2 знайшли вижили. «Сутінковий» зміг покинути систему, уникнувши потрапляння з іонної гармати «Зловісного», і тепер секрет існування корабля був розкритий.

Провівши ще кілька атак по республіканським конвоям, Грівус, виконуючи вказівки графа Дуку, попрямував до республіканської медичної станції в туманності Калііда, де «Зловісний» був важко пошкоджений ескадрильєю Y-крила бомбардувальників під командуванням Скайуокера. Кораблі Республіки кинулися за пошкодженим кораблем сепаратистів, який не міг зробити гіперпросторовий стрибок, але тут в зоні битви вийшов корабель сенатора Амідали і був затягнутий притягає променем в ангар «Зловісного» (само собою, Амідала прилетіла сюди не по своїй волі — це був план Дарта Сідіуса, який повинен був дати Грівус час на ремонт гіпердвигуна). Використовуючи Падме як заручника, Грівус змусив республіканців припинити вогонь, проте Амідала і супроводжуючий її Ц-3По втекли від дроїд сепаратистів, блукаючи по величезному кораблю. Щоб врятувати Падме, Скайуокер і Кенобі вирушили на «Зловісний» на борту «Смеркового». Проникнувши через зовнішній люк на борт корабля, вони змогли знайти і врятувати Падме, і паралельно Скайуокер зміг перепрограмувати навігаційний комп’ютер «Зловісного». Після того, як Амідала і джедаї покинули корабель, «Зловісний», намагаючись зробити гіперпространствоенний стрибок, через втручання Енакина врізався в сусідню місяць.

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts