by Mando in
ТЕХНИКА

АЭРОСПИДЕР Т-47 АЛЬЯНСА ПОВСТАНЦЕВ. Альянс повстанцев использовал Т-47 для проведения стремительных развед операций. В зависимости от климата, спидеры модифицировались.  Техники Повстанцев переставили некоторые части звездолёта «Y-wing» на Аэроспидер.

Например, версия Swampspeeder создана для передвижения под водой или в болотной местности. Sandspeeder был предназначен для песчаных планет, таких как Татуин. Он был оснащен дополнительными фильтрами для защиты от песка, системой охлаждения двигателя, а также радиолокационным оборудованием для упреждения песчаных бурь.

Skyspeeder-для больших высот. Имел герметичную кабину и более мощные двигатели. Был использован в патрулировании базы повстанцев на планете Арбра. Повстанческий Т-47 был также важен для Альянса в атаках образов Beta и Delta.

 

УКР

АЕРОСПІДЕР Т-47 АЛЬЯНСУ ПОВСТАНЦІВ. Альянс повстанців використовував Т-47 для розвідки на Дантуіні і інших планетах. На базі Ехо на Хоті, аероспідери доводилося модифікувати для вкрай холодної температури. Дін Ворсон особисто переконструював деякі частини машини. Поруч з кабіною встановили нагріваючі сопла для запобігання зледеніння управління. Техніки Повстанців переставили деякі частини зорельота «Y-wing» на Аероспідер.

T-47 був обладнаний Системою захоплення цілі, безпосередньо пов’язаної з лазерними гарматами. Була сильно збільшена і броня. На Аероспідере поліпшили систему електростанцій для компенсації збільшеного ваги броні і зброї. Його невеликі розміри, маневреність і швидкість, тим не менш, не дозволяла йому досить ефективно ухилятися від пострілів ворога. Повстанцями було створено багато модифікацій Аероспідера для різних кліматичних умов.

Наприклад, версія Swampspeeder створена для пересування під водою або в болотної місцевості. Sandspeeder був призначений для піщаних планет, таких як Татуїн. Він був оснащений додатковими фільтрами для захисту від піску, системою охолодження двигуна, а також устаткуванням радіолокації для попередження піщаних бур.

Skyspeeder-для великих висот. Мав герметичну кабіну і більш потужні двигуни. Був використаний в патрулюванні бази повстанців на планеті АРБР. Повстанський Т-47 був також важливий для Альянсу в атаках образів Beta і Delta.

Під час битви на Хоте в 3 ПБЯ Snowspeeder використовувався для затримки Імперських сил, щоб забезпечити час для евакуації повстанців з бази Ехо. Ескадрилья Snowspeeder’ов вступила в нерівний бій з броньованими крокуючою танками AT-AT. Пілоти використовували трос, щоб зв’язати ноги AT-AT, в результаті чого одна імперська машина була обездвижена і знищена. Однак навіть цей незначний успіх коштував заколотникам великих втрат; велика частина ескадрильї була знищена.

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts