Qui-Gon Jinn
by Mando in
ПЕРСОНАЖИ

Квай-Гон Джинн (англ. Qui-Gon Jinn) — мужчина, человеческой расы, мастер-джедай. Квай-Гон обучался у графа Дуку. Джинн часто нарушал правила джедаев — по словам его падавана, Оби-Вана Кеноби. Перед своей смертью, Джинн изучил секрет перехода в духа силы.

После начала блокады Набу Торговой Федерацией, Джинн и Кеноби были отправлены Главным Канцлером Финисом Валорумом провести мирные переговоры, чтоб отыскать пути решения. Нут Ганрей хотел уничтожить джедаев по приказу Дарта Сидиуса. Квай-Гону и Оби-Вану удалось скрыться на Набу. Рыцари сыглали главную роль в спасении Падмы Амидалы и отправились далее на Татуин, где Джинн обнаружил маленького юношу-раба — Энакина Скайуокера. Благодаря навыкам управления подом на смертельно высоких скоростях,у Энакина получилось выиграть Бунта Ив Классик и оплатить детали, необходимые рыцарям для ремонта и возвращения на Корусант. Таланты Скайуокера заметил Квай-Гон. После проверки крови мальчика на содержание мидихлориан, Джинн пришел к выводу, что Энакин -Избранный из пророчества, которому предначертано восстановить баланс в Силе.

УКР

Квай-Гон Джин (англ. Qui-Gon Jinn) — чоловік, людина, майстер-джедай в останні роки Галактичної Республіки. Квай-Гон навчався у графа Дуку. Джинн не завжди дотримувався звичаї джедаїв — за словами його падавана, Обі-Вана Кенобі, Квай-Гон був би членом Вищої Ради Джедаїв, якби слідував Кодексу. Незадовго до своєї смерті, Джинн вивчив секрет збереження особистості після смерті.

Після початку блокади Набу Торговою Федерацією, Джин і Кенобі були послані Верховним Канцлером Фініс Валорумом провести мирні переговори, щоб знайти вихід з ситуації, що склалася. Нут Ганрей спробував вбити двох джедаїв за наказом Дарта Сідіуса. Квай-Гону і Обі-Вану вдалося втекти на Набу. Джедаї врятували королеву Падме Амідалу і вирушили на Татуїн, де Джинн виявив маленького хлопчика-раба — Енакина Скайуокера. Завдяки вмінню управляти подом на смертельно високих швидкостях, Енакін зміг виграти Бунта Ів Класик і оплатити запчастини, необхідні джедаям для польоту на Корусант. Таланти Скайуокера не залишилися непоміченими Квай-Гонами. Після перевірки крові хлопчика на утримання мідіхлоріан, Джинн прийшов до висновку, що Енакін вибір -Мій вибір з пророцтва, якому судилося відновити баланс в Силі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информация на данном портале размещена в развлекательных целях. Контент взят из открытых источников: google , fandom  и многих других. ™ LUCASFILM LTD

Матеріали на порталі розміщені у розважальних цілях. Контент взято з відкритих джерел: google , fandom  та багато інших. ™ LUCASFILM LTD

Related Posts